Firma de curățenie Valentino Clean

vă oferă servicii de înaltă calitate în acest domeniu, atât pentru persoane juridice cât şi pentru persoane fizice. Fie că este vorba despre curăţenie în apartament, vilă, casă, fie că este vorba despre curăţenie la birou, despre curăţat mochetă sau curăţat canapea, echipa noastră este pregătită pentru a elimina cu brio toată murdăria care umbreşte frumuseţea şi eleganţa ambientului..

Cu Valentino Clean, scapi de stresul curățeniei și câștigi mai mult timp pentru tine. Nu este o muncă ușoară, însă noi o facem cu plăcere și profesionalism, întrucât ne place să avem clienți satisfăcuți și fericiți, deoarece vă oferim servicii profesionale de curăţenie şi intervenţii rapide,, fără să aşteptaţi zile sau săptămâni până o echipă ajunge la locaţia dvs.

Firma de curățenie Valentino Clean, dispune atât de personal calificat, cât și de echipamente performante, capabile să înlăture aproape în totalitate murdăria, microbii și toate celelalte reziduri care îți pun sănătatea în pericol și îți afectează designul locuinței sau al biroului.

Ne-am orientat către profesionalism și calitate, promptitudine și eficiență, standarde înalte și servicii impecabile.

Cu abonamentele săptămânale, bilunare sau lunare, e ușor să menții casa în deplină curățenie

Calitatea serviciilor

Reprezintă trăsătura principală pe care societatea noastră își bazează activitatea.

Firma de curățenie Valentino Clean vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu o echipă de specialiști și personal calificat, soluții profesionale de curățat, precum și cu echipamente performante de ultimă generaţie, capabile să curețe și să dezinfecteze fiecare tip de suprafață.

 

Sănătatea clienţilor

Pentru că noi ne gândim la sănătatea clienţilor noştri folosim numai produse complexe de curăţenie şi igenizare.