Loading...

Curatat canapele si saltele

Firma de curăţenie Valentino Clean îţi oferă servicii profesionale de curăţat canapele, servicii profesionale de curăţat saltele, atât la domiciliu, cât şi la birou. Beneficiile pe care le obţii dacă alegi să lucrezi cu noi sunt incontestabile. Este bine să ştii că pentru curăţat canapele,curăţat saltele acasă, dar şi la birou folosim soluţii profesionale, adaptate materialor textile.

Rezultatele sunt întotdeauna excepționale, întrucât aceste soluții atacă doar murdăria și impuritățile, lăsând în urmă suprafeţele ca noi. Mirosurile urâte vor fi îndepărtate cu succes, dar în același timp canapelele și fotoliile își vor redobândi culorile vibrante și proaspete.
Un alt avantaj major pe care îl obții dacă alegi să lucrezi cu noi este acela că murdăria va fi eliminată din profunzime, nu doar la suprafață.

Când ai curățat ultima oară canapeaua? Știai că în țesăturile acestora se ascund colonii întregi de microbi, acarieni și alte microorganisme responsabile pentru declanșarea sau agravarea bolilor respiratorii (astm, alergii, rinite alergice etc) și a bolilor de piele (eczeme, dermatite etc)? Chiar dacă nu iți dai seama, praful și impuritățile din locuința ta sunt un pericol pentru sănătatea membrilor familiei. De aceea, se impune o curățenie în profunzime.

Pentru curăţat şi spălat canapele,curăţat şi spălat saltele, fotolii, întotdeauna este recomandat să apelezi la o firmă de curăţenie. Valentino Clean vă explică 3 motive pentru a vă determina să ne contactaţi:

› o curățare în profunzime a tapițeriei niciodată nu se poate realiza fără un echipament profesional adecvat;
› canapelele, salteaua și fotoliile sunt o sursă inepuizabilă de praf și impurități.
› apa pe care o foloseşti pentru spălat canapele, saltele şi fotolii rămâne impregnată în țesătură și poate duce la apariția mirosului neplăcut sau, mai grav, la formarea mucegaiului – un real pericol pentru sănătatea tuturor.

Curăţarea şi spălarea saltelei la domiciliu se efectuează prin procedeul numit injecție – extracție și presupune pulverizarea unui amestec de detergent profesional și apă asupra materialului saltelei și extragerea aproape simultană a acestuia de un aspirator de putere, astfel ca soluția să nu umezească în profunzime materialul, eliminând totodată în totalitate praful, murdăria și acarienii.

METODA INJECTIE-EXTRACTIE

Procedeul pe care o folosim pentru spălare canapele/saltele și fotolii dă rezultate optime și este cea mai modernă și mai sigură tehnică din domeniu. Echipamentele și detergenții noștri pentru curățarea tapițeriilor pe care le folosim pot înlătura 90% dintre pete. Există mai multe criterii care influențează succesul, cum ar fi substanța care a provocat murdăria, vechimea petei etc.

AVANTAJE:

› Curățare în profunzime a țesăturii;
› Lasă în urmă un parfum plăcut;
› Întărește fibrele textile, revigorează;
› Redă culorile inițiale;
› Nu implică risc de toxicitate sau alergie;
› Petele ies în proporție de 90%;
› Timp de uscare 4-8 ore