Loading...

Curatat mocheta si covoare

Valentino Clean vă oferă servicii de curăţat mochetă, curaţat covoare, servicii de curăţat mochetă lipită, spălat mochetă la domiciliu, restaurant, sedii de birouri, executat de o echipă profesionistă, folosind utilaje şi produse profesionale.

Firma de curățenie Valentino Clean iți oferă servicii profesionale de curățare și spălare mochetă lipită la domiciliu, în urma cărora obții rezultate uimitoare. Mocheta ta va avea din nou culori vii și vesele, fibrele vor fi din nou pufoase și pregătite să înfrunte traficul, iar efectele vor fi de lungă durată.

Firma de curățenie Valentino Clean ştie exact de ce are nevoie mocheta ta, astfel că aceasta va fi tratată, curăţată şi spălată corespunzător, în funcţie de caracteristicile ei. Procesul de curăţat mochetă lipită este mecanizat şi se realizează cu monodisc şi prin tehnica de injecție-extracție.

Pentru a scăpa de grija curăţeniei şi de curăţarea covoarelor, mochetelor, cea mai utilă metodă este să apelaţi la Valentino Clean, care se va deplasa la domiciliul sau sediul dumneavoastră, uşurându-vă astfel munca, şi nu doar atât!

Echipa noastră va avea grijă ca mocheta lipită și covorul să-şi recapete aspectul inițial și petele să fie eliminate în proporţie de 90%. Vom avea grijă ca soluțiile folosite să nu ducă la decolorare, iar dispozitivele pe care le utilizăm vor face ca procesul de curățat covoare acasă să fie unul ușor.

Echipa noastră de specialiști este pregătită să-ți ofere servicii impecabile de spălat mochetă și curațat mochetă lipită la domiciliu. Fiecare tip de țesatură necesită o atenție deosebită în timpul procesului de curățare și spalare mochetă, pentru a preveni deteriorarea și deșirarea fibrelor.

Vom respecta programul de lucru și vom stabili de comun acord intervalul orar la care să ne deplasăm la domiciliul sau sediul dumneavoastră. Petele de pe covoare și curățenia nu mai trebuie să constituie o problemă!

Firma de curațenie Valentino Clean vă oferă serivicii de spălat mochetă, spălat covoare la domiciliu, utilizând metode moderne, detergent lichid special pentru curăţat şi spălat covoare, soluţii speciale pentru îndepărtarea petelor, deprăfuitor.

Prin serviciul de spălare covoare la domiciliu, cu ajutorul unor metode moderne de curățare, spălare și uscare, covorul vostru va recăpăta aspectul nou și curat pe care îl avea la momentul achiziționării. Majoritatea petelor vor fi îndepartate folosind detergenți și soluții de cea mai bună calitate.

Este important să știi că pentru acest tip de curățare în profunzime, folosim apă și detergent activ, adică un duo imbatabil în fața murdăriei persistente. În cazul în care sub mochetă există pardoseală din lemn natural sau parchet, vom folosi spumă uscată. Această soluție este foarte eficientă atât pentru îndepărtarea murdăriei, cât și pentru protejarea pardoselii. Pentru îndepărtea gumelor uscate și lipite de mocheta folosim spray special care le îngheață pentru a se desprinde mai ușor. Petele de cafea, sucuri, etc le scoatem aproape în totalitate cu ajutorul unui spray special anti pată.

Prin metoda de injecție-extracție folosită în timpul procesului de curățare, apa va fi eliminată aproape în totalitate, astfel că mocheta se va usca rapid. Prin comparație, dacă speli mocheta fără o aparatură profesională, apa poate stagna în țesătură, ceea ce duce la apariția mirosului neplăcut, la creșterea gradului de umezeală și chiar la formarea mucegaiului. Nu-ți pune sănătatea în pericol! Contactează-ne acum pentru o ofertă personalizată și scapă de stres. Când vii acasă, mocheta ta va arăta uimitor, culorile vor fi din nou încântătoare, iar mirosul din încăpere va fi împrospătat. Valentino Clean vă oferă servicii profesionale de curăţat mochetă, servicii de curăţat covoare în Bucureşti, Ilfov şi în alte localităţi aflate la distanţa maxima de 100 km

FOLOSIM SOLUTII SI APARATURA ECO-FRIENDLY

Când vine vorba de servicii de curăţat mochetă, curăţat covoare, spălat mochetă, spălat covoare București, firma de curaţenie Valentino Clean vă oferă servicii profesionale şi intervenţii rapide, fără să aşteptaţi zile sau săptămâni până o echipă ajunge la locaţia dvs.

Petele de pe covor dispar imediat cu noi! Sună la 0767.208.585 pentru programare. Covorul tău poate fi ca nou, cu o curățare profesională!