Loading...

Curatenie la domiciliu

Firma de curățenie Valentino Clean vă stă la dispoziție cu o gamă completă de servicii de curățenie, adaptate cerințelor dumneavoastră. Ne bazăm pe o echipă cu experiență, care vă poate ajuta atunci când sunteți interesat de servicii de curățenie la domiciliu sau servicii de curățenie pentru birourile firmei dumneavoastră.

Atât acasă, cât și la seviciu curățenia profesională este o necesitate și nu un lux. Curățenia profesională se impune pentru un spațiu curat, îngrijit, igienizat și sănătos pentru tine, angajații tăi și familia ta.

Când simți că ești depășit de situație, nu ai timp, sau oricât de curată ar fi casa ta dar nu arată așa cum ți-ai dori, când vin sărbătorile sau se anunță musafiri, ai nevoie de ajutor specializat pentru a finaliza curățenia generală într-un timp record și cu rezultate excepționale. Firma de curățenie Valentino Clean iți sare în ajutor oferindu-ți servicii de curățenie la cele mai înalte standarde de igienă.

Venim în ajutorul clienților noștri cu servicii de curățenie profesionale pentru ca aceștia să poată beneficia de timpul liber și confortul dorit în propria locuință sau în spațiul de lucru.

Orice locuință are nevoie de curățenie generală cel puțin o data la trei luni, nu mai pierdeți timpul facând curat, apelați la profesioniști pentru cele mai sigure și de durate servicii de curățenie generală.

Scopul nostru este să vă oferim o curățenie generală de durată, realizată în cele mai mici detalii, cu echipamente moderne, eficiente și personal calificat. Echipa noastră se va ocupa chiar și de cele mai mici detalii, iar casa dvs. va fi curată de la podea pâna la tavan.

Ai nevoie de servicii de curăţenie la domiciliu, servicii de curăţenie generală, servicii de curăţenie după constructor, înainte de sărbători, după petrecere sau pur și simplu vrei o curățenie generală ori de întreținere? Valentino Clean este ajutorul tău de încredere! Venim în cel mai scurt timp la tine acasă și facem curățenie repede și eficient! Ție nu-ți rămâne altceva de făcut decât să te bucuri de o casă aerisită, mai curată și mai luminoasă.

Curățenia generală stabilită periodic prin contract sau efectuată când considerați că este necesară, include activitățile unei curățenii de întreținere, dar are și operații specifice:

OPERATIUNI CURATENIE

› Aspirarea mochetei, covoarelor, parchetului;
› Îndepărtarea pânzelor de păianjen;
› Spălarea geamurilor pe ambele părți, a tocăriei și a pervazurilor aferente pe interior și exterior;
› Ștergerea oglinzilor;
› Curățarea şi dezinfectarea în detaliu a bucătăriei și grupurilor sanitare;
› Spălarea faianței în baie și bucătărie;
› Curățarea exterioară a electrocasnicelor;
› Ștergerea ușilor, tocurilor, balustradelor;
› Ștergerea prafului de pe mobilier şi obiecte de decor interior;

› Curățarea prizelor, întrerupătoarelor și plintelor;
› Ștergerea corpurilor de iluminat, difuzoarelor, aparatului de aer condiționat;
› Curățarea exterioară a caloriferelor și țevilor;
› Tratarea cu soluții protectoare a suprafețelor de lemn, sticlă, aluminiu, inox;
› Ștergerea umedă a pardoselilor (parchet, gresie);
› Colectarea și degajarea gunoiului;
› Înlocuirea sacilor menajeri;
› Aspirarea şi spălarea parchetului sau a gresiei de sub pat, canapea, fotolii şi a mobilierului uşor deplasat;
› Aerisirea și odorizarea încăperilor.

La cerere, se pot presta următoarele activităţi;
– Curățarea în interior: aragaz, mobilă de bucătărie, cuptor cu microunde;
– Curățare frigider după dezghețare;
– Curăţare mochetă/covor/canapea, în timpul curăţeniei generale,

Valentino Clean vă ofera o reducere de 20 – 30%.