Loading...

Curatat scaune si tapierie

Curățarea scaunelor elimină acarienii și praful în profunzime din țesătură !
Folosind ultima tehnologie pentru curățat scaune prin injecție-extracție, curăță și dezinfectează scaunele în profunzime, aspirând și curățând acarienii depuși. Curățarea scaunelor se execută la domiciliul sau biroul dumneavoastră.
Folosind aspiratoare profesionale de putere și detergenți speciali cât și metodologii moderne pentru cele mai înalte standarde, rezultatele sunt pe măsură.

Metoda aplicată de noi prezintă urmatoarele AVANTAJE:

› Înlăturarea acarienilor depuși;
› Curățarea în profunzime a țesăturii;
› Înlăturarea mirosurilor neplăcute;
› Întărirea fibrelelor textile, revigorarea și redarea culorilor inițiale;
› Nu implică risc de toxicitate sau alergie;
› Scoaterea petelor în proporție de 90% timp de uscare redus 3-4 ore.

Spălarea tapițeriei auto

Pentru ca mașina ta să arate ca nouă, fără a cheltui mult, îți venim în ajutor cu soluții și echipamente profesionale, care vor îndepărta diverse tipuri de pete, cum ar fi cele de cafea, sosuri, gumă etc. Vom curăța totul în detaliu, fără a deteriora suprafețele, îndepărtând în același timp mirosurile neplăcute.

Spălarea tapițeriei se face cu ajutorul aspiratorului de injecție-extracție, acesta având rolul de a injecta soluția de curățare în profunzimea materialului și de a o extrage odată cu mizeria.

Operațiuni incluse în serviciul de spălare a tapițeriei auto:

› Spălarea scaunelor/banchetei;
› Spălarea fetelor de ușă;
› Spălarea plafonului;
› Curățarea interiorului mașinii: aspirare, curățare bord, șters geamuri la cerere;

Substanțele folosite sunt unele delicate, adaptate fiecărei suprafețe în parte. Este esențială folosirea substanțelor și ustensilelor corespunzătoare pentru a nu distruge sau afecta diversele materiale din interiorul mașinii.